Nieuwe Webshop

  • Geplaatst op
  • Door Max Willemsma
  • 0

De nieuwe webshop is klaar. Er is de nodige tijd in gaan zitten, natuurlijk is de deadline overschreden, zoals dat veelal gebeurt, maar ik ben zeer tevreden.

De laatste maanden heb ik er stevig aan getrokken en nu is het eindelijk naar tevredenheid klaar: De nieuwe webshop!

Vanaf het begin van het internet tijdperk heb ik een eigen website met webshop gehad. Dat was in het begin natuurlijk anders dan dat het nu moet zijn. Daarnaast is er in mijn onderneming het nodige veranderd. Na in 2005 mijn juwelierswinkel te hebben gesloten ben ik nog wel doorgegaan met de online verkoop van de zilveren geboortelepels.  Dat was enkel consumentgericht, omdat ik geen groothandelsfunctie had. Maar dat is  veranderd.

Ik heb die groothandelsfunctie nu wel. Er is een totaal concept beschikbaar gemaakt, waarbij de consument gewoon via de (nu vernieuwde) webshop kan blijven bestellen en de detaillist ook online kan bestellen. Bij het bouwen van het raamwerk is er rekening gehouden met de mogelijkheid om de consument in de (hopelijk nabije) toekomst ook de gelegenheid te geven zijn/haar bestelling bij de dichtstbijzijnde dealer op te halen en evt. ook daar te betalen. Daarvoor wil ik eerst een werkbaar dealernetwerk hebben, zodat deze functie ook bruikbaar is in de praktijk.

Ik ben zeer tevreden met het resultaat van de nieuwe webshop. Ik hoop dat u als consument en u als detaillist het ook gemakkelijk vindt om uw bestelling te plaatsen. Ik zal er vervolgens alles aan doen om de bestelling met de grootste zorg bij u af te leveren.

Ik hoop veel positieve reacties te mogen ontvangen via reviews, facebook of anderszins. Mocht u onverhoopt toch met een probleem zitten, neemt u dan vooral contact met mij op via het contactformulier of per telefoon op 085-0020934 of 0653-570158. Ik zal dan mijn best doen om u tevreden te stellen.

Met vriendelijke groet,
Max Willemsma

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Twitter

Facebook